Igraonica Split

Twister igraonica u Splitu nalazi se u Mall of Split centru. Veseli zidovi oslikani su različitim šarenim motivima raznih veselih oblika. Igraonica je namijenjena za djecu od 1. do 12. godine. Do 3. godine života mališani trebaju pratnju punoljetne osobe, a nakon 3. godine za njih su odgovorni naši stručni i uvijek veseli animatori. U našoj igraonici klince očekuju nezaboravni rođendani, tjedne kreativne radionice i još puno Twister zabavnog sadržaja. Kod nas su i roditelji uvijek dobrodošli, a dok se dječica igraju oni piju kavicu ili sudjeluju u igri sa svojim mališanima. Twister igraonica u Splitu dječicu i roditelje veseli već dugi niz godina i s ponosom stoji pod sloganom Twister – moja najdraža igraonica!

Iznajmite cijelu igraonicu za privatnu zabavu, odaberite poseban tematski rođendan za Vašu djecu, ili pak Vi opušteno uživajte u slavlju dok se djeca igraju i druže sa vršnjacima, a sve pod budnim okom dobro pripremljenih animatora.

Za sva pitanja, rezervacije i drugo obrati nam se na: info@twister.hr

Media kutak sa PlayStation 4 igraćim konzolama pruža nezaboravnu zabavu, a u interaktivnoj igri s PS4 robotićima pomoću kamere koja prati pokrete doživljaj je potpun!

Vesele zabave i nezaboravno slavlje pod stručnim vodstvom animatora održavaju se u tematski uređenim rođendaonicama.

Zakup igraonice?

Igraonica Split daje ti mogućnost da imaš cijelu igraonicu samo za sebe! Kontaktiraj nas mailom ili telefonski radi dogovora termina i cijene!